18-08-2016

5 keer inspiratie met deze must-haves in je badkamer

Ooooh wat is er toch altijd veel te vinden en te lezen om te gebruiken als inspiratie in je badkamer! Er zijn talloze te gekke items maar om het je makkelijk te maken, pikken we er deze keer vijf voor je uit.

 

1.     Regendouche

De stortdouche ofwel regendouche is er zo eentje die je gewoon moet hebben. Heerlijk! Alsof je onder een warme (of koude) regenbui staat. Douchen wordt dan nooit meer zoals het vroeger was. Nadeel: elk andere douche die je gebruikt is opeens helemaal niks. Stortdouches zijn er in vele soorten, voor ons is deze van SanitairWinkel een echte must have.

 

2.     Vrijstaande badkuip

Ook een badkuip is essentieel in je badkamer als je het ons vraagt.  De mooiste? Dat zijn de vrijstaande kuipjes. Weg met die robuuste vierkante blokken tegen de muur! Het liefst stap je midden in je badkamer in het bad natuurlijk. Met een vrijstaande kuip kan dat. Heb je ruimtegebrek voor een bad? Daar is tot op de dag van vandaag geen oplossing voor;).

 

3.     Raamdecoratie velux

En jaa, dat ene raam. Wat hang ik daar nou weer voor? Raamfolie kan een hele goeie optie zijn. Erg strak. Maar die zon dan die er de hele dag op staat? Een badkamer met de zon erop warmt op als een sauna. Een echte uitkomst kan een zonwering van VELUX zijn. Stylish en o zo praktisch. Ben je op het budget? Dan geldt dit als wat inspiratie om met je raamfolie te doen.

 

4.     Design wastafel

Wastafel? Ja, dat ding waar je je handen in wast. Je verbaast je hoe stylish een wastafel kan zijn en dus ook kan worden gebruikt als een echte eyecatcher. Net als in ieder interieur categorie, teveel keuze. Waarom dan niet kiezen voor eentje die er uitspringt? Dat dachten wij dus ook!

 

5.     Supergrote badkamer tegels

Tegels. Iets wat altijd wel aanwezig is maar niet opvalt. Wat? Niet opvalt? Dan heb je duidelijk de verkeerde tegels. Met supergrote tegels weet je zeker dat het opvalt! Bijkomend voordeel: het maakt je badkamer optisch groter. 

Horren bestellen? We hebben wat tip...

Zo’n natte zomer, het heeft een aantal nadelen en één daarvan is het ongedierte dat je huis binnenkomt! Als het buiten niet al te koud is maar wel nat dan is dat de perfecte voedingsbodem voor bijvoorbeeld muggen. Iedereen kent die nachtelijke capriolen die we uithalen om een mug...

Lees verder

Een kantoor met een geweldige groen...

Kamerplanten zijn in overvloed verkrijgbaar. Dit maakt het juist zo leuk om de planten aan te schaffen. Je kan uren rondkijken om de beste planten te vinden voor bij jou in het kantoor. Er zijn een paar planten uitermate geschikt om in een kantoor te staan. Ze hebben namelijk een positief effect op ...

Lees verder

Comfort is luxe! Tips voor het kiez...

Anno 2021 kopen we bijna alles los. Weinig mensen kopen een nieuwe eethoek precies zoals deze in de showroom staat. Gelukkig maar want wát als je eetkamertafel nog prima bevalt en je dus alleen nieuwe eetkamerstoelen wil? Je geeft je eethoek een compleet nieuwe look als je mooie luxe stoelen ...

Lees verder

Waarom kiezen voor een slaapbank?

    Jaren geleden had de slaapbank niet zo’n goed imago. Het uitklappen ging moeizaam, de designs waren niet stijlvol en het lag helemaal niet zo comfortabel. Gelukkig is dat de laatste tijd flink veranderd! Op dit moment zijn slaapbanken juist een geweldige aankoop voor jouw student...

Lees verder