22-12-2017

By-Boo meubelen

Bent u al bekend met By-Boo meubelen? Nog niet? Dan raadt Verouden Wonen u een eerste kennismaking zeker aan. Als u het merk wel kent, dan bent u vast al bekend met de vintage, industriële en trendy woonartikelen en accessoires. In het assortiment van de By-Boo meubelen is er van alles te vinden voor zowel jong als oud. U herkent de meeste eigentijdse meubels aan het gebruik van metaal, ijzer en oud hout.

 

 

Een ruim aanbod By-Boo meubelen

Bij Verouden Wonen vindt u een uitgebreid assortiment van By-Boo meubelen. De echte kenners herkennen direct de stoere eetkamerstoelen, ronde salontafels en krukjes. De eetkamerstoelen hebben een retro uitstraling dankzij de combinatie van metaal en hout, zoals bijvoorbeeld bij het type Armrest. Daarnaast lijken de stoeltjes van het type Detention rechtstreeks uit een oud klaslokaal gehaald te zijn.

 

Een echte blikvanger is de salontafel New Glory. Deze is gemaakt van een metalen draadmand met daarop een ronde houten plank. De meeste mensen zouden liefst dit item van By-Boo meubelen direct kopen om in hun woonkamer te kunnen zetten.

 

Het aanbod gaat nog verder

Als u kiest voor By Boo meubelen dan zou u bijna de gehele eet- en woonkamer kunnen inrichten. Wat dacht bijvoorbeeld van fauteuils waarop u heerlijk kunt zitten. Vandaaruit kun u heerlijk naar de TV kijken die op een erg stoer TV-meubel staat. De Wooden is namelijk een mooie combinatie van hout met stalen poten. In dezelfde lijn heeft By-Boo meubelen ook ladekasten, zodat uw spullen op een mooie plek zijn opgeborgen.

 

Verlichting

De verlichting is vaak een lastig onderdeel van het interieur. Een goed lichtplan maakt de sfeer in een ruimte helemaal af. Het is daarbij belangrijk dat er zowel vanaf het plafond als de vloer licht kom. By-Boo meubelen heeft daarom hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Deze passen allemaal perfect bij de stijl van de By-Boo meubelen. En eerlijk is eerlijk, deze lampen zijn zelfs mooi als ze niet aan staan.

 

Maak het interieur helemaal af

By-Boo heeft naast meubelen ook accessoires om het interieur af te maken. Wat dacht u van vloerkleden, spiegels en kapstokken. Als u het interieur echt een handtekening wilt geven dan gaat u voor het hertengewei. Eigenlijk is alles wat u van By-Boo meubelen koopt is een aanwinst van uw interieur.

 

Groot aanbod tegen een scherpe prijs

Verouden Wonen heeft een uitgebreide collectie By-Boo meubelen. Om alles te zien, kunt het beste op de site kijken. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en veel spullen zijn uit voorraad leverbaar. Bij Verouden meubelen shopt u in ieder geval de By-Boo meubelen voor de laagste prijs.

 

Hoe creŽer ik de perfecte moderne k...

Een keuken is een essentieel onderdeel van je huis, dit is waar je het eten van je gezin wordt voorbereid en waar je dus indirect je gezin in leven houdt. Het is dus zaak dat deze keuken van alle gemakken is voorzien. In dit artikel zullen we proberen jou een duwtje in de juiste richting te geven al...

Lees verder

CreŽer je eigen Ďhome Officeí in de...

Steeds meer mensen kiezen ervoor een thuiswerkplek in te richten in de woonkamer. Een voordeel hiervan is dat je tijdens het werken nauwer betrokken bent bij het familieleven en dat je bovendien minder energie zal verbruiken tijdens de strenge wintermaanden. Let wel op, zo’n home office heeft ...

Lees verder

Badkamerkraan kiezen? Dit moet je w...

De badkamer, toilet en keuken zijn niet af zonder kraan. De kraan is een onmisbaar product. De laatste jaren is het assortiment badkamerkranen enorm gegroeid en tegenwoordig zijn er kranen in alle soorten, maten, kleuren te koop. Maar waar moet je op letten bij het uitkiezen van de juiste kraan voor...

Lees verder

Fauteuils

Er komen steeds meer fauteuils in de woonkamers. Dat is niet voor niets. Een fauteuil is een heerlijke plek om na een werkdag een boek te lezen, of om gewoon TV te kijken.  Zoveel mensen, zoveel smaken en wensen. Daarom vindt u bij stoelenconcurrent.nl een grote collectie fauteuils voor de sche...

Lees verder