22-12-2017

By-Boo meubelen

Bent u al bekend met By-Boo meubelen? Nog niet? Dan raadt Verouden Wonen u een eerste kennismaking zeker aan. Als u het merk wel kent, dan bent u vast al bekend met de vintage, industriële en trendy woonartikelen en accessoires. In het assortiment van de By-Boo meubelen is er van alles te vinden voor zowel jong als oud. U herkent de meeste eigentijdse meubels aan het gebruik van metaal, ijzer en oud hout.

 

 

Een ruim aanbod By-Boo meubelen

Bij Verouden Wonen vindt u een uitgebreid assortiment van By-Boo meubelen. De echte kenners herkennen direct de stoere eetkamerstoelen, ronde salontafels en krukjes. De eetkamerstoelen hebben een retro uitstraling dankzij de combinatie van metaal en hout, zoals bijvoorbeeld bij het type Armrest. Daarnaast lijken de stoeltjes van het type Detention rechtstreeks uit een oud klaslokaal gehaald te zijn.

 

Een echte blikvanger is de salontafel New Glory. Deze is gemaakt van een metalen draadmand met daarop een ronde houten plank. De meeste mensen zouden liefst dit item van By-Boo meubelen direct kopen om in hun woonkamer te kunnen zetten.

 

Het aanbod gaat nog verder

Als u kiest voor By Boo meubelen dan zou u bijna de gehele eet- en woonkamer kunnen inrichten. Wat dacht bijvoorbeeld van fauteuils waarop u heerlijk kunt zitten. Vandaaruit kun u heerlijk naar de TV kijken die op een erg stoer TV-meubel staat. De Wooden is namelijk een mooie combinatie van hout met stalen poten. In dezelfde lijn heeft By-Boo meubelen ook ladekasten, zodat uw spullen op een mooie plek zijn opgeborgen.

 

Verlichting

De verlichting is vaak een lastig onderdeel van het interieur. Een goed lichtplan maakt de sfeer in een ruimte helemaal af. Het is daarbij belangrijk dat er zowel vanaf het plafond als de vloer licht kom. By-Boo meubelen heeft daarom hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Deze passen allemaal perfect bij de stijl van de By-Boo meubelen. En eerlijk is eerlijk, deze lampen zijn zelfs mooi als ze niet aan staan.

 

Maak het interieur helemaal af

By-Boo heeft naast meubelen ook accessoires om het interieur af te maken. Wat dacht u van vloerkleden, spiegels en kapstokken. Als u het interieur echt een handtekening wilt geven dan gaat u voor het hertengewei. Eigenlijk is alles wat u van By-Boo meubelen koopt is een aanwinst van uw interieur.

 

Groot aanbod tegen een scherpe prijs

Verouden Wonen heeft een uitgebreide collectie By-Boo meubelen. Om alles te zien, kunt het beste op de site kijken. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en veel spullen zijn uit voorraad leverbaar. Bij Verouden meubelen shopt u in ieder geval de By-Boo meubelen voor de laagste prijs.

 

Zo richt je je huis duurzaam in

Het voorjaar komt eraan, krijg jij ook kriebels om je huis eens een flinke make-over te geven? Of ga je binnenkort verhuizen? Waarom denk je niet een keer aan het milieu? We willen allemaal graag dat de aarde nog een lange tijd meegaat en als je milieubewust bezig bent verklein je je ecologische voe...

Lees verder

Vinden van een huurwoning in de vri...

Ben jij op zoek naar een huurwoning? Misschien heb je het al wel gehoord, maar huren in de vrije sector zorgt ervoor dat je niet op ellelange wachtlijsten terecht komt, maar dat je snel een beschikbare woning in kunt! Als dat niet goed klinkt... Maar hoe vind je dan snel een huurwoning die voldoet a...

Lees verder

Dit zijn de 5 nieuwste trends op he...

De manier van leven veranderd ieder jaar weer een beetje meer. We worden bewuster, duurzamer en tonen steeds meer compassie naar onszelf. De manier van wonen past zich hierop aan. Dit zijn de 5 nieuwste trends op het gebied van wonen.   1. Wanneer je wilt, waar je wiltWij Nederlanders kunnen en...

Lees verder

Ingebroken? Check je inboedelverzek...

Je komt thuis en je ontdekt dat er is ingebroken in je woning. Dat kan enorm heftig zijn. Naast de emotionele schrik heb je ook de schrik van de verdwenen spullen. Gelukkig is meestal diefstal en inbraak gedekt door de inboedelverzekering. Diefstal betekent vanuit een verzekeraar: als er iets zonder...

Lees verder