22-12-2017

By-Boo meubelen

Bent u al bekend met By-Boo meubelen? Nog niet? Dan raadt Verouden Wonen u een eerste kennismaking zeker aan. Als u het merk wel kent, dan bent u vast al bekend met de vintage, industriële en trendy woonartikelen en accessoires. In het assortiment van de By-Boo meubelen is er van alles te vinden voor zowel jong als oud. U herkent de meeste eigentijdse meubels aan het gebruik van metaal, ijzer en oud hout.

 

 

Een ruim aanbod By-Boo meubelen

Bij Verouden Wonen vindt u een uitgebreid assortiment van By-Boo meubelen. De echte kenners herkennen direct de stoere eetkamerstoelen, ronde salontafels en krukjes. De eetkamerstoelen hebben een retro uitstraling dankzij de combinatie van metaal en hout, zoals bijvoorbeeld bij het type Armrest. Daarnaast lijken de stoeltjes van het type Detention rechtstreeks uit een oud klaslokaal gehaald te zijn.

 

Een echte blikvanger is de salontafel New Glory. Deze is gemaakt van een metalen draadmand met daarop een ronde houten plank. De meeste mensen zouden liefst dit item van By-Boo meubelen direct kopen om in hun woonkamer te kunnen zetten.

 

Het aanbod gaat nog verder

Als u kiest voor By Boo meubelen dan zou u bijna de gehele eet- en woonkamer kunnen inrichten. Wat dacht bijvoorbeeld van fauteuils waarop u heerlijk kunt zitten. Vandaaruit kun u heerlijk naar de TV kijken die op een erg stoer TV-meubel staat. De Wooden is namelijk een mooie combinatie van hout met stalen poten. In dezelfde lijn heeft By-Boo meubelen ook ladekasten, zodat uw spullen op een mooie plek zijn opgeborgen.

 

Verlichting

De verlichting is vaak een lastig onderdeel van het interieur. Een goed lichtplan maakt de sfeer in een ruimte helemaal af. Het is daarbij belangrijk dat er zowel vanaf het plafond als de vloer licht kom. By-Boo meubelen heeft daarom hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Deze passen allemaal perfect bij de stijl van de By-Boo meubelen. En eerlijk is eerlijk, deze lampen zijn zelfs mooi als ze niet aan staan.

 

Maak het interieur helemaal af

By-Boo heeft naast meubelen ook accessoires om het interieur af te maken. Wat dacht u van vloerkleden, spiegels en kapstokken. Als u het interieur echt een handtekening wilt geven dan gaat u voor het hertengewei. Eigenlijk is alles wat u van By-Boo meubelen koopt is een aanwinst van uw interieur.

 

Groot aanbod tegen een scherpe prijs

Verouden Wonen heeft een uitgebreide collectie By-Boo meubelen. Om alles te zien, kunt het beste op de site kijken. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en veel spullen zijn uit voorraad leverbaar. Bij Verouden meubelen shopt u in ieder geval de By-Boo meubelen voor de laagste prijs.

 

Gordijnen kopen? 5 handige tips

Ben je op zoek naar leuke raamdecoratie om sfeer te creëren, privacy te creëren, of juist om de ruimte te kunnen verduisteren wanneer je hier behoefte aan hebt? Dan is de keuze zo gemaakt: de jacht op de perfecte gordijnen kan beginnen. Maar wat voor gordijnen passen er nu bij jouw interie...

Lees verder

Dé raamdecoratietrends van 2019

Wordt het tijd om jouw interieur een nieuwe uitstraling te geven? Er staan een aantal interessante trends op het gebied van inrichting aan te komen, daarbij mag de aankleding van vensters uiteraard niet ontbreken. Van klassiek en nostalgisch met gordijnen van luxe stoffen, tot een modern en technolo...

Lees verder

Tips voor het inrichten van jouw sl...

Gemiddeld genomen slapen we bijna 1/3e deel van ons leven. De slaapkamer is dus een belangrijke ruimte, je moet er goed tot rust kunnen komen. Sfeer is daarbij van groot belang en bij het creëren daarvan gaan wij je helpen. In dit artikel geven wij je een paar  tips over welke raambekledin...

Lees verder

Je woning warm aankleden voor de wi...

De koude wintermaanden komen er alweer aan. Tijd om weer eens bij andere zaken stil te staan. Sommige gezinnen beginnen vast wat strooizout in te slaan, terwijl anderen juist hun aansprakelijkheidsverzekering nog even dubbelchecken. De winter brengt veel nieuwe situaties met zich mee, maar gelukkig ...

Lees verder