04-09-2012

Design Fauteuils

Design Fauteuils

Een mooie design fauteuil, helemaal aangepast aan je eigen smaak en verdere inrichting, passend bij de rest of juist compleet anders als eyecatcher, dat kan! Een design fauteuil is niet alleen geschikt voor mensen met een modern/design interieur, met een beetje verstand van zaken staat het ook heel erg leuk in bijvoorbeeld een industrieel interieur, of bij een klassiekere inrichting! Door wat te variëren in stijlen wordt het spannend en geen eenheidsworst.

design fauteuil bo concept

Een Deense achtergrond, eigen ontwerpers in huis, passie voor het design én het streven een betaalbaar en mooi product af te leveren, dát is Boconcept in een paar woorden.

De Deense achtergrond wordt in ere gehouden door het ontwerp volgens Deense design tradities te maken. Door hun enorme ervaring, gedrevenheid en liefde voor  design weten ze de ontwerpen eenvoudig en functioneel te houden. Mensen verwennen met een uniek designstuk voor hun huis, daar gaat het Boconcept om.

Een merk met duidelijke normen en waarden, waar de klant alleen maar blij van kan worden. Zo zijn ze van mening dat een práchtige fauteuil ook lekker moet zitten en niet alleen maar MOOI moet zijn, vinden ze vriendelijkheid van hun adviseurs een MUST en helpen ze u graag een meubelstuk op máát te vinden. Het moet bij je passen, en dat gaat ver want….Je kunt op hun site je gekozen meubel zélf verder ontwerpen! Met behulp van 3D afbeeldingen kies je op hun website uit ontelbare stof- of leersoorten, onderstellen en andere afwerkingen. Zo kun je er dus eenvoudig voor zorgen dat je nieuwe meubelstuk perfect aansluit bij de rest van meubels.

design fauteuil bo concept

Bezoek hun website en struin tussen de design fauteuils, (of andere meubelstukken/accessoires van hun hand), zie waarom ze hun sporen meer dan verdiend hebben, ze hun 60e verjaardag met trots mogen vieren en Urban Design van Deense makelij een lust voor het oog is, maar óók dat er voor iedereen een passende fauteuil is! Je interieur personaliseren, dat doe je dus zo!

Ga voor meer informatie en showroomadressen naar hun website en leef je alvast uit met het personaliseren van je meubelstuk!

design fauteuil bo concept

www.boconcept.nl

Horren bestellen? We hebben wat tip...

Zo’n natte zomer, het heeft een aantal nadelen en één daarvan is het ongedierte dat je huis binnenkomt! Als het buiten niet al te koud is maar wel nat dan is dat de perfecte voedingsbodem voor bijvoorbeeld muggen. Iedereen kent die nachtelijke capriolen die we uithalen om een mug...

Lees verder

Een kantoor met een geweldige groen...

Kamerplanten zijn in overvloed verkrijgbaar. Dit maakt het juist zo leuk om de planten aan te schaffen. Je kan uren rondkijken om de beste planten te vinden voor bij jou in het kantoor. Er zijn een paar planten uitermate geschikt om in een kantoor te staan. Ze hebben namelijk een positief effect op ...

Lees verder

Comfort is luxe! Tips voor het kiez...

Anno 2021 kopen we bijna alles los. Weinig mensen kopen een nieuwe eethoek precies zoals deze in de showroom staat. Gelukkig maar want wát als je eetkamertafel nog prima bevalt en je dus alleen nieuwe eetkamerstoelen wil? Je geeft je eethoek een compleet nieuwe look als je mooie luxe stoelen ...

Lees verder

Waarom kiezen voor een slaapbank?

    Jaren geleden had de slaapbank niet zo’n goed imago. Het uitklappen ging moeizaam, de designs waren niet stijlvol en het lag helemaal niet zo comfortabel. Gelukkig is dat de laatste tijd flink veranderd! Op dit moment zijn slaapbanken juist een geweldige aankoop voor jouw student...

Lees verder