25-09-2012

Eleonore, bloemist en webshop eigenaresse

Bloemen planten sieren je huis, brengen kleur en sfeer en kunnen perfect het seizoen van dat moment in huis halen.

 

Op onze vraag of ze voor ons een Herfstboeket wilde maken reageerde Eleonore heel enthousiast en ging meteen aan de slag, dit is wat ze voor ons maakte

herfstboeket

Herfstvreugde.

De zomer heeft nu toch echt plaatsgemaakt voor de Herfst met al zijn pracht. Ik verheugde me al een paar weken op de mooie materialen die de natuur ons binnenkort weer zou schenken. Hortensia’s in prachtige tinten, bessen,grassen,ranken enzovoort. Mijn creativiteit slaat weer op hol bij al dat moois
en in mijn winkel laat ik de klanten weer genieten van alle nieuwe creaties.
Voor elk interieur is er wel iets moois te maken, van overdadige boeketten en bloemstukken tot een simpele bessentak in een prachtige vaas. Hier heb ik een boeket gemaakt op een zelfgebonden frame van ranken. Dit vergt wel wat werk maar het frame kan vaak hergebruikt worden.
Ik heb mijn favoriete Herfstbloemen “de Hortensia”door het midden van het frame gestoken. Daarna heb ik er mooie bloemen in prachtige Herfsttinten in verwerkt zoals Amaranthus, Celosia, Germini Chrysant,Dahlia en dikke Anjers.
Als laatste heb ik van Physalis, Rozenbottels, Pepers en dergelijke slingers gemaakt en die over de rand van het frame gelegd. Nog een paar ranken over het geheel en voila, mijn Herfst creatie is klaar.
Dit royale boeket is naar mijn mening geschikt voor elk interieur zowel landelijk als strak. Ik hoop dat jullie net zo genieten van de Herfsttijd als ik.

Eleonore.

herfstboeket

www.eleonore-geleen.nl

Kees Tol, werkzaam bij Artifort

Wie is Kees Tol en wat is jouw functie bij Artifort? Kees Tol is 37 jaar en woont samen met zijn schat Marieke. In het najaar wordt onze liefde bekroond met een klein wondertje. Iets waar we ontzettend naar uitkijken, een droom die uitkomt. Wellicht klinkt het wat cliché maar we gaan ervan ui...

Lees verder

Saskia, interieurontwerper bij IKEA

Als je dan de kans ziet, moet je ‘m grijpen toch? Op Instagram kwamen we Saskia tegen, Saskia is interieurontwerper bij IKEA! Bijna iedereen wordt toch blij van IKEA? Vragen staat vrij dus we hebben Saskia gevraagd of we eens een kijkje achter de schermen mochten komen nemen en haar een paar v...

Lees verder

Marit van Verknocht Styling, verkoo...

*Waar kennen we jou van? Sinds een half jaar blog ik, eerst op mijn blog Homemarit, maar inmiddels op verknochtstyling.blogspot.nl Eerder mocht ik al eens op Inspiratie voor je Interieur staan met mijn woning en onze stacaravan. En heb ik zelfs de krant gehaald met mijn interieur ;-) AD binnenkijk...

Lees verder

Emma en Mirelle, twee hele jonge we...

Wie zijn jullie en hoe oud zijn jullie? Wij zijn Emma & Mirelle en zijn nichtjes, maar natuurlijk ook vriendinnen & collega's ;) &en wij zijn 12 & 13 jaar oud(Emma is 12 & Mirelle is 13 Hoe is jullie webwinkel ontstaan? Wij vonden het al als kleine meisjes eigenlij...

Lees verder