21-12-2017

Fauteuils

Er komen steeds meer fauteuils in de woonkamers. Dat is niet voor niets. Een fauteuil is een heerlijke plek om na een werkdag een boek te lezen, of om gewoon TV te kijken.  Zoveel mensen, zoveel smaken en wensen. Daarom vindt u bij stoelenconcurrent.nl een grote collectie fauteuils voor de scherpste prijs. Maar waar moet u op letten als u een fauteuil gaat kopen?

 

Fauteuils

 

Verschillende soorten fauteuils

De uitgebreide collectie fauteuils bij  stoelenconurrent.nl is onder te verdelen in vier soorten:

  • Fauteuils. Dit is de luxe stoel die losstaat van een bankstel. Hier zit u relaxt op na een dag hard werken of gewoon op een zaterdagochtend om een krantje te lezen.
  • Relaxfauteuils. Deze stoelen gaan op het gebied van relaxen een stapje verder dan de standaard fauteuil. Hierop gaat u heerlijk zitten en komt u bij voorkeur de hele dag niet meer uit. Veel van deze fauteuils zijn elektrisch of handmatig verstelbaar, zodat u meer of minder achterover zit. Bij sommige relaxfauteuils kan een bijpassende hocker geleverd worden, waar de voeten op kunnen liggen. Kunt u zich al voorstellen dat u hierop zit? Heerlijk, toch?
  • Sta-op fauteuil. Als u wat slechter ter been bent en daardoor moeilijk uit een relaxfauteuil komt, dan is de sta-op fauteuil de beste keuze. Deze stoel kan naar voren kantelen, zodat u gemakkelijk op kunt staan. De meeste fauteuils kunnen naar achteren kantelen en hebben een voetensteun die kan uitklappen. Hierdoor kunt maximaal genieten waarna u eenvoudig weer opstaat.
  • Chaisse lonque. Deze stoel is eigenlijk een fauteuil waarvan het zitgedeelte is verlengd, waardoor de benen ook helemaal tot rust komen. Deze stoelen zien eruit als een combinatie van een bed en een stoel.

 

Verschillende stijlen

Een fauteuil moet naast comfortabel zitten, ook bij uw interieur passen. Daarom heeft stoelenconcurrent een uitgebreide keuze aan kleuren, materialen en stijlen. Gaat u bijvoorbeeld voor klassiek of vintage, dan komt u gauw bij leer of lederlook uit. De fauteuils met retro-look zijn vaak gestoffeerd. Alle materialen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat er altijd een stoel te vinden is die past bij uw smaak.

 

Als los element of complete set

Waar bent u naar op zoek? Een complete set van fauteuil en banken of zoekt u een fauteuil voor bij uw huidige zithoek? Uit ervaring weet stoelenconcurrent.nl dat een fauteuil die op het eerste oog afwijkt van de bestaande meubels een hele mooie combinatie kan opleveren. Maar als u een passende set zoekt, dan bent u bij Stoelenconcurrent.nl ook aan het juiste adres.

 

De grootste keuze

Zoals u ziet, is er voor elke wens en smaak wel een fauteuil te vinden. Bij stoelenconcurrent.nl vindt u een groot assortiment fauteuils in verschillende soorten van verschillende prijsklassen. Waar u ook voor kiest, u bent altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Gordijnen kopen? 5 handige tips

Ben je op zoek naar leuke raamdecoratie om sfeer te creëren, privacy te creëren, of juist om de ruimte te kunnen verduisteren wanneer je hier behoefte aan hebt? Dan is de keuze zo gemaakt: de jacht op de perfecte gordijnen kan beginnen. Maar wat voor gordijnen passen er nu bij jouw interie...

Lees verder

Dé raamdecoratietrends van 2019

Wordt het tijd om jouw interieur een nieuwe uitstraling te geven? Er staan een aantal interessante trends op het gebied van inrichting aan te komen, daarbij mag de aankleding van vensters uiteraard niet ontbreken. Van klassiek en nostalgisch met gordijnen van luxe stoffen, tot een modern en technolo...

Lees verder

Tips voor het inrichten van jouw sl...

Gemiddeld genomen slapen we bijna 1/3e deel van ons leven. De slaapkamer is dus een belangrijke ruimte, je moet er goed tot rust kunnen komen. Sfeer is daarbij van groot belang en bij het creëren daarvan gaan wij je helpen. In dit artikel geven wij je een paar  tips over welke raambekledin...

Lees verder

Je woning warm aankleden voor de wi...

De koude wintermaanden komen er alweer aan. Tijd om weer eens bij andere zaken stil te staan. Sommige gezinnen beginnen vast wat strooizout in te slaan, terwijl anderen juist hun aansprakelijkheidsverzekering nog even dubbelchecken. De winter brengt veel nieuwe situaties met zich mee, maar gelukkig ...

Lees verder