21-12-2017

Fauteuils

Er komen steeds meer fauteuils in de woonkamers. Dat is niet voor niets. Een fauteuil is een heerlijke plek om na een werkdag een boek te lezen, of om gewoon TV te kijken.  Zoveel mensen, zoveel smaken en wensen. Daarom vindt u bij stoelenconcurrent.nl een grote collectie fauteuils voor de scherpste prijs. Maar waar moet u op letten als u een fauteuil gaat kopen?

 

Fauteuils

 

Verschillende soorten fauteuils

De uitgebreide collectie fauteuils bij  stoelenconurrent.nl is onder te verdelen in vier soorten:

  • Fauteuils. Dit is de luxe stoel die losstaat van een bankstel. Hier zit u relaxt op na een dag hard werken of gewoon op een zaterdagochtend om een krantje te lezen.
  • Relaxfauteuils. Deze stoelen gaan op het gebied van relaxen een stapje verder dan de standaard fauteuil. Hierop gaat u heerlijk zitten en komt u bij voorkeur de hele dag niet meer uit. Veel van deze fauteuils zijn elektrisch of handmatig verstelbaar, zodat u meer of minder achterover zit. Bij sommige relaxfauteuils kan een bijpassende hocker geleverd worden, waar de voeten op kunnen liggen. Kunt u zich al voorstellen dat u hierop zit? Heerlijk, toch?
  • Sta-op fauteuil. Als u wat slechter ter been bent en daardoor moeilijk uit een relaxfauteuil komt, dan is de sta-op fauteuil de beste keuze. Deze stoel kan naar voren kantelen, zodat u gemakkelijk op kunt staan. De meeste fauteuils kunnen naar achteren kantelen en hebben een voetensteun die kan uitklappen. Hierdoor kunt maximaal genieten waarna u eenvoudig weer opstaat.
  • Chaisse lonque. Deze stoel is eigenlijk een fauteuil waarvan het zitgedeelte is verlengd, waardoor de benen ook helemaal tot rust komen. Deze stoelen zien eruit als een combinatie van een bed en een stoel.

 

Verschillende stijlen

Een fauteuil moet naast comfortabel zitten, ook bij uw interieur passen. Daarom heeft stoelenconcurrent een uitgebreide keuze aan kleuren, materialen en stijlen. Gaat u bijvoorbeeld voor klassiek of vintage, dan komt u gauw bij leer of lederlook uit. De fauteuils met retro-look zijn vaak gestoffeerd. Alle materialen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat er altijd een stoel te vinden is die past bij uw smaak.

 

Als los element of complete set

Waar bent u naar op zoek? Een complete set van fauteuil en banken of zoekt u een fauteuil voor bij uw huidige zithoek? Uit ervaring weet stoelenconcurrent.nl dat een fauteuil die op het eerste oog afwijkt van de bestaande meubels een hele mooie combinatie kan opleveren. Maar als u een passende set zoekt, dan bent u bij Stoelenconcurrent.nl ook aan het juiste adres.

 

De grootste keuze

Zoals u ziet, is er voor elke wens en smaak wel een fauteuil te vinden. Bij stoelenconcurrent.nl vindt u een groot assortiment fauteuils in verschillende soorten van verschillende prijsklassen. Waar u ook voor kiest, u bent altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Hoe creŽer ik de perfecte moderne k...

Een keuken is een essentieel onderdeel van je huis, dit is waar je het eten van je gezin wordt voorbereid en waar je dus indirect je gezin in leven houdt. Het is dus zaak dat deze keuken van alle gemakken is voorzien. In dit artikel zullen we proberen jou een duwtje in de juiste richting te geven al...

Lees verder

CreŽer je eigen Ďhome Officeí in de...

Steeds meer mensen kiezen ervoor een thuiswerkplek in te richten in de woonkamer. Een voordeel hiervan is dat je tijdens het werken nauwer betrokken bent bij het familieleven en dat je bovendien minder energie zal verbruiken tijdens de strenge wintermaanden. Let wel op, zo’n home office heeft ...

Lees verder

Badkamerkraan kiezen? Dit moet je w...

De badkamer, toilet en keuken zijn niet af zonder kraan. De kraan is een onmisbaar product. De laatste jaren is het assortiment badkamerkranen enorm gegroeid en tegenwoordig zijn er kranen in alle soorten, maten, kleuren te koop. Maar waar moet je op letten bij het uitkiezen van de juiste kraan voor...

Lees verder

By-Boo meubelen

Bent u al bekend met By-Boo meubelen? Nog niet? Dan raadt Verouden Wonen u een eerste kennismaking zeker aan. Als u het merk wel kent, dan bent u vast al bekend met de vintage, industriële en trendy woonartikelen en accessoires. In het assortiment van de By-Boo meubelen is er van alles te vinde...

Lees verder