21-12-2017

Fauteuils

Er komen steeds meer fauteuils in de woonkamers. Dat is niet voor niets. Een fauteuil is een heerlijke plek om na een werkdag een boek te lezen, of om gewoon TV te kijken.  Zoveel mensen, zoveel smaken en wensen. Daarom vindt u bij stoelenconcurrent.nl een grote collectie fauteuils voor de scherpste prijs. Maar waar moet u op letten als u een fauteuil gaat kopen?

 

Fauteuils

 

Verschillende soorten fauteuils

De uitgebreide collectie fauteuils bij  stoelenconurrent.nl is onder te verdelen in vier soorten:

  • Fauteuils. Dit is de luxe stoel die losstaat van een bankstel. Hier zit u relaxt op na een dag hard werken of gewoon op een zaterdagochtend om een krantje te lezen.
  • Relaxfauteuils. Deze stoelen gaan op het gebied van relaxen een stapje verder dan de standaard fauteuil. Hierop gaat u heerlijk zitten en komt u bij voorkeur de hele dag niet meer uit. Veel van deze fauteuils zijn elektrisch of handmatig verstelbaar, zodat u meer of minder achterover zit. Bij sommige relaxfauteuils kan een bijpassende hocker geleverd worden, waar de voeten op kunnen liggen. Kunt u zich al voorstellen dat u hierop zit? Heerlijk, toch?
  • Sta-op fauteuil. Als u wat slechter ter been bent en daardoor moeilijk uit een relaxfauteuil komt, dan is de sta-op fauteuil de beste keuze. Deze stoel kan naar voren kantelen, zodat u gemakkelijk op kunt staan. De meeste fauteuils kunnen naar achteren kantelen en hebben een voetensteun die kan uitklappen. Hierdoor kunt maximaal genieten waarna u eenvoudig weer opstaat.
  • Chaisse lonque. Deze stoel is eigenlijk een fauteuil waarvan het zitgedeelte is verlengd, waardoor de benen ook helemaal tot rust komen. Deze stoelen zien eruit als een combinatie van een bed en een stoel.

 

Verschillende stijlen

Een fauteuil moet naast comfortabel zitten, ook bij uw interieur passen. Daarom heeft stoelenconcurrent een uitgebreide keuze aan kleuren, materialen en stijlen. Gaat u bijvoorbeeld voor klassiek of vintage, dan komt u gauw bij leer of lederlook uit. De fauteuils met retro-look zijn vaak gestoffeerd. Alle materialen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat er altijd een stoel te vinden is die past bij uw smaak.

 

Als los element of complete set

Waar bent u naar op zoek? Een complete set van fauteuil en banken of zoekt u een fauteuil voor bij uw huidige zithoek? Uit ervaring weet stoelenconcurrent.nl dat een fauteuil die op het eerste oog afwijkt van de bestaande meubels een hele mooie combinatie kan opleveren. Maar als u een passende set zoekt, dan bent u bij Stoelenconcurrent.nl ook aan het juiste adres.

 

De grootste keuze

Zoals u ziet, is er voor elke wens en smaak wel een fauteuil te vinden. Bij stoelenconcurrent.nl vindt u een groot assortiment fauteuils in verschillende soorten van verschillende prijsklassen. Waar u ook voor kiest, u bent altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Zo richt je je huis duurzaam in

Het voorjaar komt eraan, krijg jij ook kriebels om je huis eens een flinke make-over te geven? Of ga je binnenkort verhuizen? Waarom denk je niet een keer aan het milieu? We willen allemaal graag dat de aarde nog een lange tijd meegaat en als je milieubewust bezig bent verklein je je ecologische voe...

Lees verder

Vinden van een huurwoning in de vri...

Ben jij op zoek naar een huurwoning? Misschien heb je het al wel gehoord, maar huren in de vrije sector zorgt ervoor dat je niet op ellelange wachtlijsten terecht komt, maar dat je snel een beschikbare woning in kunt! Als dat niet goed klinkt... Maar hoe vind je dan snel een huurwoning die voldoet a...

Lees verder

Dit zijn de 5 nieuwste trends op he...

De manier van leven veranderd ieder jaar weer een beetje meer. We worden bewuster, duurzamer en tonen steeds meer compassie naar onszelf. De manier van wonen past zich hierop aan. Dit zijn de 5 nieuwste trends op het gebied van wonen.   1. Wanneer je wilt, waar je wiltWij Nederlanders kunnen en...

Lees verder

Ingebroken? Check je inboedelverzek...

Je komt thuis en je ontdekt dat er is ingebroken in je woning. Dat kan enorm heftig zijn. Naast de emotionele schrik heb je ook de schrik van de verdwenen spullen. Gelukkig is meestal diefstal en inbraak gedekt door de inboedelverzekering. Diefstal betekent vanuit een verzekeraar: als er iets zonder...

Lees verder