18-04-2021

Hoe creeer je een luxe moderne badkamer?

Wil jij jouw huidige badkamer omtoveren tot een luxe moderne badkamer? Zelfs als de ruimte aan de kleine kant is, zijn er veel manieren waarop je met eenvoudige wijzigingen een luxe gevoel in huis kunt creëren. Van hoogwaardige badkameraccessoires tot luxe badkamerdouches, wij kunnen je alles vertellen over wat je nodig hebt om een ​​luxe, modern badkamerontwerp te realiseren. Lees verder voor alle details!

 

Hoe creeer je een luxe moderne badkamer?

 

De doucheruimte

Concentreer je om te beginnen op het kleurenpalet en het vinden van de perfecte balans tussen luxe en stijl door kalmerende tinten te overwegen, waardoor je de perfecte toon voor je badkamer kunt zetten. Zodra je dit hebt gedaan, kun je beginnen met het verkennen van grotere updates, zoals luxe douches in de badkamer. Een luxe optie is een douchewand met een mat zwarte frame. Het glas is voorzien van horizontale mat zwarte strepen. In combinatie met mat zwarte kranen creeer je een zeer luxe gevoel en sfeer in jouw gerestylede badkamer.
 

Metaalwerk

Een simpele manier om een luxe moderne badkamer vorm te geven is door simpelweg het metaalwerk in de badkamer te vernieuwden. Hierbij kun je denken aan kranen,  de clickwaste, design sifons en misschien zelfs wel de radiatoren.  Waar vroeger alleen de keuze bestond uit messing verchroomd en rvs, is er tegenwoordig veel meer mogelijk.

Geborstelde kleuren worden steeds populairder en dat is met een goede reden. Het ziet er ontzettend mooi uit en het is tevens een voordelige manier om meteen luxe te creeren in jouw badkamer. Met geborstelde kleuren kan je verschillende kanten op. Je kunt nu ook naast de bekendere kleuren bijvoorbeeld kiezen uit brons, gun metal en goud. Deze drie kleuren stralen allen een luxe gevoel uit. Je kan ze ook combineren met verschillende kleurenpalets. Het is wel verstandig om eerst goed te kijken welke kleur van het metaalwerk het beste past bij de kleuren die je al hanteert in je badkamer.

Inbouw

Een badkamer met inbouwelementen straalt automatisch meer luxe uit. Door de strakke afwerking in de muur ziet het allemaal een een stuk eleganter uit. Wil je dus snel luxe toevoegen aan je badkamer of een luxe badkamer inrichten, kies dan voor inbouw elementen.

Dit kan je op verschillende manieren bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een inbouw wastafelkraan, inbouw fonteinkraan of inbouw regendouche. De kranen worden stuk voor stuk in de muur gebouwd zodat het minimaal zichtbaar is. Hierdoor oogt het geheel een stuk fraaier en het kleine detailwerk van de kranen past goed bij een minimalistische, luxe en moderne badkamer.

Maak het af met accessoires

Om je luxe en moderne badkamerstijl compleet te maken, is het belangrijk om de puntjes op de i te zetten, zodat jouw badkamer een uniek karakter krijgt. Gebruik accessoires die bij het kraanwerk en de meubels van jouw badkamer passen. Dit zal de look bij elkaar brengen. Door te kiezen voor geborsteld messing, matzwarte of zelfs chromen badkameraccessoires, trek je de stijl in je badkamerruimte consequent door.

Met de bovenstaande tips creeer jij jouw eigen luxe en spa-achtige badkamer bij jou thuis! Hopelijk hebben deze tips je goed op weg geholpen.

Horren bestellen? We hebben wat tip...

Zo’n natte zomer, het heeft een aantal nadelen en één daarvan is het ongedierte dat je huis binnenkomt! Als het buiten niet al te koud is maar wel nat dan is dat de perfecte voedingsbodem voor bijvoorbeeld muggen. Iedereen kent die nachtelijke capriolen die we uithalen om een mug...

Lees verder

Een kantoor met een geweldige groen...

Kamerplanten zijn in overvloed verkrijgbaar. Dit maakt het juist zo leuk om de planten aan te schaffen. Je kan uren rondkijken om de beste planten te vinden voor bij jou in het kantoor. Er zijn een paar planten uitermate geschikt om in een kantoor te staan. Ze hebben namelijk een positief effect op ...

Lees verder

Comfort is luxe! Tips voor het kiez...

Anno 2021 kopen we bijna alles los. Weinig mensen kopen een nieuwe eethoek precies zoals deze in de showroom staat. Gelukkig maar want wát als je eetkamertafel nog prima bevalt en je dus alleen nieuwe eetkamerstoelen wil? Je geeft je eethoek een compleet nieuwe look als je mooie luxe stoelen ...

Lees verder

Waarom kiezen voor een slaapbank?

    Jaren geleden had de slaapbank niet zo’n goed imago. Het uitklappen ging moeizaam, de designs waren niet stijlvol en het lag helemaal niet zo comfortabel. Gelukkig is dat de laatste tijd flink veranderd! Op dit moment zijn slaapbanken juist een geweldige aankoop voor jouw student...

Lees verder