18-11-2020

Tips om effectief je huis te pimpen tijdens Black Friday

Het is inmiddels november en dat houdt in dat de herfst weer in volle gang is, de bladeren van de bomen vallen, het buiten steeds kouder wordt en de dagen korter beginnen te worden. Ook is dit vaak de maand waarin veel mensen besluiten om iets aan de inrichting van hun huis te doen. Toevallig? Niet echt, want tijdens Black Friday restyle je jouw huis op zo’n manier, dat zelfs je portemonnee er gelukkig van wordt. Hoe? Dat lees je hieronder.

 

Tips om effectief je huis te pimpen tijdens Black Friday

 

Black Friday sale? Wat is dat precies?

Voor een ieder die nog niet bekend is met het begrip Black Friday, beginnen we met een korte uitleg. Black Friday is een vanuit Amerika overgewaaide traditie, waarbij men op de dag na Thanksgiving op koopjesjacht gaat. Vele bedrijven in allerlei verschillende branches stunten met extreem hoge kortingen. Dit jaar valt Black Friday op 27 november, waardoor je op deze dag ongetwijfeld geconfronteerd gaat worden met interessante aanbiedingen variërend van bankstellen bij woonboulevards tot Sonos Black Friday deals bij elektronicazaken.

Tips om het maximale uit Black Friday te halen

Niemand wil tijdens Black Friday de ideale deal aan zijn of haar neus voorbij laten gaan. In het verleden zijn meubels tijdens Black Friday met absurde kortingen van 70 à 80% korting de deur uitgegaan. De volgende tips helpen jou een handje om de concurrentie voor te blijven.

1.   Doe vooraf onderzoek en wacht niet tot het laatste moment

Door al voordat de Black Friday gekte losbarst een lijstje te maken met de specifieke meubels die je van plan bent te gaan kopen en de juiste maat, vorm en kleur ervan te noteren, kun je tijdens het koopjesfeest gericht zoeken. Zo koop je niet meer dan je eigenlijk nodig hebt.

2.   Maak een lijstje van mogelijke aanbieders met URL’s

Aanvullend op de vorige tip, doe je er verstandig aan om je lijstje aan te vullen met aanbieders en URL’s van de website waar je die favoriete hoekbank, poef, loveseat of andere accessoires kunt kopen. Mocht het ergens uitverkocht zijn, heb je direct het alternatief bij de hand.

3.   Stel de juiste daglimiet van je betaalpas in

Weet jij wat de daglimiet van je betaalpas is? Zo niet, check het even en verhoog als dat nodig is. Het zou toch eeuwig zonde zijn als je jouw perfecte woondeal mist door een te laag saldo of een verkeerd ingestelde limiet?

 

4.   Wees er op tijd bij

Last but not least, wees er op tijd bij. Veel deals beginnen al rond middernacht, waardoor jij ervoor moet zorgen dat je om 00:01 met je laptop, telefoon of tablet paraat staat om die prachtige tafel, of dat fijne bed met hoge kortingen te scoren. Zeker bij hele gewillige producten moet je niet raar staan opkijken als ze al om 9 uur ‘s ochtends zijn uitverkocht.

Waar scoor je de beste Black Friday woondeals?

Doordat Black Friday de afgelopen jaren ook in Nederland steeds populairder is geworden, blijft ook het aantal aanbieders elk jaar stijgen. Om de beste Black Friday aanbiedingen op gebied van wonen te scoren, kun je terecht bij toffe woonwinkels als: Blokker, Karwei, Leen Bakker, Beter Bed, Dekbed Discounter en nog veel meer! Check per aanbieder even de speciale Black Friday pagina en voilà, jij weet nu gelijk of ze meedoen of niet. Succes!

 

 

 

 

Een kunststof of stalen dak?

Voor elk gebouw een specifiek dak? Er zijn verschillende manieren om een dak te bekleden. Bij een schuin dak wordt nog steeds het meest gebruik gemaakt van dakpannen. De zijn van beton of gebakken klei. Ofschoon dakpannen op een hellend vlak worden geplaatst kunnen ze ook verticaal worden gelegd. &...

Lees verder

Waarom je voor een verbouwing moet ...

Veel mensen die van plan zijn hun huis te verbouwen, starten vol enthousiasme. Toch is de kans aanwezig dat je vroeg of laat tegen een probleem aanloopt. Heb je niet eerst een plan bedacht alvorens je begint? Dan is dit zeker aannemelijk. Zo doe je er bijvoorbeeld goed aan om van tevoren al na te de...

Lees verder

Heerlijk douchen zonder waterballet

Het is ‘s ochtends niet altijd makkelijk om wakker te worden. Na een douche begin je opgefrist aan je dag. Zweer jij bij een douche in de avond? Na een lange dag de stress van je af laten spoelen en daarna uitgerust ontspannen op de bank. De meeste mensen douchen dagelijks. Heb jij een doucheg...

Lees verder

4 tips voor een nieuwe complete bad...

  Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer heb je de keuze uit veel verschillende stijlen, elementen, materialen et cetera. Om de beste keuze te maken en inspiratie op te doen hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.   Kies jouw stijlDe stijl van jouw complete badkamer...

Lees verder