18-11-2020

Tips om effectief je huis te pimpen tijdens Black Friday

Het is inmiddels november en dat houdt in dat de herfst weer in volle gang is, de bladeren van de bomen vallen, het buiten steeds kouder wordt en de dagen korter beginnen te worden. Ook is dit vaak de maand waarin veel mensen besluiten om iets aan de inrichting van hun huis te doen. Toevallig? Niet echt, want tijdens Black Friday restyle je jouw huis op zo’n manier, dat zelfs je portemonnee er gelukkig van wordt. Hoe? Dat lees je hieronder.

 

Tips om effectief je huis te pimpen tijdens Black Friday

 

Black Friday sale? Wat is dat precies?

Voor een ieder die nog niet bekend is met het begrip Black Friday, beginnen we met een korte uitleg. Black Friday is een vanuit Amerika overgewaaide traditie, waarbij men op de dag na Thanksgiving op koopjesjacht gaat. Vele bedrijven in allerlei verschillende branches stunten met extreem hoge kortingen. Dit jaar valt Black Friday op 27 november, waardoor je op deze dag ongetwijfeld geconfronteerd gaat worden met interessante aanbiedingen variërend van bankstellen bij woonboulevards tot Sonos Black Friday deals bij elektronicazaken.

Tips om het maximale uit Black Friday te halen

Niemand wil tijdens Black Friday de ideale deal aan zijn of haar neus voorbij laten gaan. In het verleden zijn meubels tijdens Black Friday met absurde kortingen van 70 à 80% korting de deur uitgegaan. De volgende tips helpen jou een handje om de concurrentie voor te blijven.

1.   Doe vooraf onderzoek en wacht niet tot het laatste moment

Door al voordat de Black Friday gekte losbarst een lijstje te maken met de specifieke meubels die je van plan bent te gaan kopen en de juiste maat, vorm en kleur ervan te noteren, kun je tijdens het koopjesfeest gericht zoeken. Zo koop je niet meer dan je eigenlijk nodig hebt.

2.   Maak een lijstje van mogelijke aanbieders met URL’s

Aanvullend op de vorige tip, doe je er verstandig aan om je lijstje aan te vullen met aanbieders en URL’s van de website waar je die favoriete hoekbank, poef, loveseat of andere accessoires kunt kopen. Mocht het ergens uitverkocht zijn, heb je direct het alternatief bij de hand.

3.   Stel de juiste daglimiet van je betaalpas in

Weet jij wat de daglimiet van je betaalpas is? Zo niet, check het even en verhoog als dat nodig is. Het zou toch eeuwig zonde zijn als je jouw perfecte woondeal mist door een te laag saldo of een verkeerd ingestelde limiet?

 

4.   Wees er op tijd bij

Last but not least, wees er op tijd bij. Veel deals beginnen al rond middernacht, waardoor jij ervoor moet zorgen dat je om 00:01 met je laptop, telefoon of tablet paraat staat om die prachtige tafel, of dat fijne bed met hoge kortingen te scoren. Zeker bij hele gewillige producten moet je niet raar staan opkijken als ze al om 9 uur ‘s ochtends zijn uitverkocht.

Waar scoor je de beste Black Friday woondeals?

Doordat Black Friday de afgelopen jaren ook in Nederland steeds populairder is geworden, blijft ook het aantal aanbieders elk jaar stijgen. Om de beste Black Friday aanbiedingen op gebied van wonen te scoren, kun je terecht bij toffe woonwinkels als: Blokker, Karwei, Leen Bakker, Beter Bed, Dekbed Discounter en nog veel meer! Check per aanbieder even de speciale Black Friday pagina en voilà, jij weet nu gelijk of ze meedoen of niet. Succes!

 

 

 

 

Waarom zou je kiezen voor een aanbo...

Is je huis net wat te klein? Heb je het idee dat je meer uit je woning kunt halen? Denk dan aan een aanbouw of uitbouw! Er zitten grote voordelen aan deze verbouwing aan je huis – en die zetten we graag voor je op een rijtje: lees gauw verder!     Wat is een aanbouw of een uitbo...

Lees verder

6 dingen die je moet weten over rol...

Rolgordijnen zijn een erg populair soort raamdecoratie. Je ziet ze terug in veel interieurs. Ze zijn namelijk beschikbaar in veel verschillende kleuren en stoffen. Zo is er altijd een rolgordijn dat binnen jouw interieur past. In deze blog worden 6 dingen behandeld die je moet weten over rolgordijne...

Lees verder

5 tips zo style je een bar cart!

Een bar cart tovert een lege hoek in je woonkamer om tot een fancy onderdeel van je interieur. Dankzij de cocktail cultuur is dit een échte musthave geworden. Maar een stijlvolle bar cart vraagt iets meer aandacht dan simpelweg een karretje tegen de muur plaatsen en te vullen met flessen. Wij...

Lees verder

Hoe kies je de geschikte jaloezieen...

Als nu nieuwe raambekleding moet kiezen is de kans groot dat je je alleen focust op de situatie nu. Vergeet niet dat seizoenen wisselen en dat de duisternis van nu eens weer plaats gaat maken voor felle zon in de lente en zomer. Natuurlijk is het heerlijk lekker veel licht naar binnen te laten strom...

Lees verder